Home » Cuba met kinderen

Cuba met kinderen

by Avonturen Sparen
Cuba met kinderen

Cuba is een fantastisch land in het Caribisch Gebied. Cuba is een eiland met Havana als hoofdstad. Trinidad, Pinar del Rio, Varadero, Santiago de Cuba, Santa Clara en Bayamo zijn andere grote steden.  In een kleine 10 uur vliegen ben je in Havana. Door het tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur tussen de 25 en 31 graden is het in Cuba bijna altijd lekker. De beste reistijd is tussen oktober en mei. In deze periode ben je er buiten het regenseizoen en heb je de minste kans op een orkaan.  Een reis Cuba met kinderen is een goed idee. Toen onze kids één en drie jaar jong waren vertrokken wij met ze naar Cuba voor een rondreis van 3,5 week door dit swingende land.

Tropische sferen

Waarschijnlijk denk je bij Cuba aan muziek, Caribische sferen, palmbomen op het strand, gekleurde auto’s en de sigaren?Alles van dit klopt. Het land heeft alle ingredienten voor een fijne verre reis met kinderen. Begin je reis in het muzikale Havana, zwem in een natuurlijke pool en reis langs de kustlijn voor de mooiste uitzichten. Duik het authentieke Cuba in en geniet van het leven op het eiland. Even behoefte aan luxe? Ook dat kan in Cuba. Hoewel het niet onze voorkeur had, zijn er in Cuba een aantal grote resorts te vinden.

Meer weten?

Wil je meer weten over het eten en drinken in Cuba? Ben je benieuwd hoe slapen in overnachten in een casa particular tijdens je rondreis Cuba met kids zal gaan? Wil je weten hoe onze route rondreis Cuba met kinderen eruit zag? Of wil je lezen over onze onze tips en ervaringen in Cuba met kinderen? Kijk hieronder voor een overzicht van alle blogs over Cuba met kinderen.

Hieronder vind je een overzicht van alle onze blogs over Cuba met kinderen:

Leave a Comment