Home » Over Avonturen Sparen

Over Avonturen Sparen

by Avonturen Sparen
Over Avonturen Sparen

Wij zijn een gezin van zes, twee ouders, twee jongens van 7 en 3 en 0 jaar en een meisje van 5 jaar. We hebben één grote passie, erop uit gaan met elkaar! Het maakt ons eigenlijk niet zoveel uit waarheen, als we maar samen Avonturen Sparen!

Avonturen Sparen

Het leven met vier ‘kleine kleutertjes’ is heerlijk, chaotisch en druk. Naar school, naar het kinderdagverblijf, voetbaltraining, vriendjes die komen spelen en noem het maar op… Rennen, vliegen en nog een keer rennen. I’m loving it!
Maar juist daarom zijn die momenten die we met elkaar hebben, zo fantastisch.
En juist daarom proberen we die momenten met elkaar zo leuk mogelijk in te delen en met elkaar Avonturen te Sparen!

Een vleugje creativiteit, een snufje geduld en een portie positiviteit

We zijn geen superhelden, we hebben geen geldboom, we werken gewoon en ook onze kids gaan naar school. We zijn zenuwachtig voor iedere vliegreis, echte helden op sokken zijn we. We zijn net gewone mensen 🙂
Onze kinderen zijn natuurlijk de leukste van allemaal. Maar net als jullie allerleukste kinderen, jengelen ze ook om ijsjes om zere voeten en meer. Toch weerhoudt ons dit niet om er met elkaar op pad te gaan. Met een vleugje creativiteit, een snufje geduld en een portie positiviteit maken we van ieder uitje een feestje.

Onze reizen

We maakten schitterende reizen door Indonesië, Cuba en Australië.  Maar ook zijn we dol op kamperen in Nederland en bezoeken heel graag musea. Voor ons is er niets leukers dan met z’n vijven de wereld te ontdekken en samen Avonturen te Sparen!

Jij kan het ook!

Op Avonturen Sparen hoop ik je te laten zien dat jij het ook kan, dat reizen met kids. Als wij het kunnen, dan jij toch ook! Ik ben geen schrijver en ik heb weinig verstand van websites bouwen. Wat ik schrijf is puur persoonlijk en geschreven uit enthousiasme. Gewoon omdat we graag doen wat we leuk vinden!
Daarnaast krijg ik hulp, hulp van een top team van bloggers, die hun verhalen vertellen op deze Avonturen Sparen!

Geniet van de verhalen, laat je inspireren en ga vooral zelf ook Avonturen Sparen!

2 comments

Amber van Schagen 28 juni 2019 - 10:13

Hai avonturen sparen,

Bij het Frans Halsmuseum hebben wij deze zomer allemaal familieactiviteiten en ik ben op zoek naar bloggers die het leuk vinden om langs te komen er verslag te doen. https://www.franshalsmuseum.nl/nl/event/familiezomer/

Ik zou graag een aantal blogs aan het begin van de zomervakantie online willen hebben, dus ergens tussen 6 en 20 juli. Zou je het leuk vinden om langs te komen? En wat vraag je ook precies voor een blog?

Ik hoor graag van je.

Groeten, Amber

Reply
Avonturen Sparen 3 juli 2019 - 16:49

Hoi Amber,
dank je voor je mailtje! Lijkt ons leuk.
Zou je mij een mailtje willen sturen op contact@avonturensparen.com dan kan ik uitzoeken of er iemand uit het team kan!
Groetjes Ilse

Reply

Leave a Comment