Home » Europa met kinderen

Europa met kinderen

by Avonturen Sparen
Europa met kinderen

Er zijn veel gezinnen die dromen over een reizen met kinderen. De wereld zien en tijd met elkaar doorbrengen in een prachtig land.  Maar verre reizen kunnen ook spannend zijn, duur zijn of gewoon net wat te ingewikkeld zijn. En gelukkig, gelukkig is Europa ook schitterend. Een vakantie Europa met kinderen biedt je tal van mogelijkheden en is absoluut de moeite waard. Wat denk je van een autovakantie naar Denemarken, een weekendje naar het gezellige België, naar het fijne Ibiza met kinderen  of het altijd zonnige Tenerife. Of wil je liever zeehonden spotten in IJsland of met paard en wagen in Wenen? Europa heeft zoveel moois te bieden.

Mooie herinneringen

Met drie kleine kinderen maakte Ilse een rondreis naar IJsland. Met een huurauto reden zij een schitterende route langs watervallen en ijsschotsen. Ook een Italië heeft Ilse’s gezin mooie herinneringen; wapperen met een waaier in Venetië bijvoorbeeld of  luieren aan het Gardameer. Om alvast in Italiaanse sferen te komen, bekijk he het filmpje van Venetie in het artikel doen in Venetië met kinderen.

Doe wat goed voelt

Het allerbelangrijkste is tijdens het reizen met kinderen, doe waar je je goed bij voelt. Ook binnen Europa of Nederland kun je fijn erop uit met kinderen. Laat je niet gek maken door reizen over verre reizen met kinderen. Maar doe lekker wat jij leuk vindt!

Liever lezen over een verre reis met kinderen? Je vindt op de pagina verre reis met kinderen: inspiratie en tips over reizen met kinderen. Bestemmingen als Australië, Cuba, Thailand of Indonesië worden hierop weergegeven. 

Waar naar toe tijdens vakantie Europa met kinderen?

Ook in Europa is de keuze weer divers en kun je kiezen voor strand of voor stad. Het maakt onze kids niet uit of wij op Texel, Tenerife of Taipei zijn. Zo lang we met elkaar zijn, doen wat we allemaal leuk vinden en het liefst een zwembad hebben zijn onze kids tevreden.

Inspiratie vakantie Europa met kinderen

Op Avonturen Sparen zijn persoonlijke verhalen, tips en verhalen te vinden over de leukste bestemmingen te vinden. Bekijk bijvoorbeeld de bucketlist van onze kinderen en onze bucketlist met gezinsreizen ter inspiratie.  De verhalen die op Avonturen Sparen gepubliceerd zijn persoonlijk en geschreven door een team van bloggers met kinderen. Lees bijvoorbeeld mee over onze rondreis IJsland met kinderen, lees over een auto huren op Tenerife, een Ezeltocht door Toscane, of alles over Ibiza met kinderen! Of kies voor één van de leuke stedentrips in Europa, zoals een weekendje Wenen met kinderen of één van onze favoriete Europese steden; een stedentrip Lissabon met kinderen.

Vragen of meeschrijven als vaste gastblogger? We horen het graag, stuur ons dan een mailtje op contact@avonturensparen.com

Bestemmingen vakantie Europa met kinderen:


Leave a Comment