Home » Thailand met kinderen

Thailand met kinderen

by Avonturen Sparen
Thailand met kinderen

Thailand ligt in Zuidoost Azië. De hoofdstad is het bekende Bangkok. Thailand bestaat uit een groot stuk vast land en heeft vele heerlijke eilanden. Thailand met kinderen is een ideale eerste verre bestemming met kids. De beste reistijd is afhankelijk van waar je heengaat in Thailand en wat je gaat doen. Er bestaan drie seizoenen in Thailand, het regenseizoen (tussen juni en oktober), het koele seizoen (van november tot februari) en het warme seizoen tussen maart en mei. Wij zijn tweemaal in Thailand geweest, eenmaal in de maand Juli en eenmaal in april. Beiden waren prima te doen. Vliegen naar Bangkok kan rechtstreeks vanaf Amsterdam, maar je kunt ook kiezen voor een leuke tussenstop.

Laid back

De contrasten in Thailand zijn groot. Zo kan de de hectische hoofdstad van Thailand, Bangkok best erg druk zijn en overweldigend zijn. Maar de stranden op de vele rustige eilandjes weer erg laid back zijn. Het reizen in Thailand is goed te doen, ook met kinderen. Er rijden busjes en treinen tussen de steden en de hotspots. De cultuur in Thailand vinden wij geweldig. Schoenen uit voordat je een guesthouse binnenstapt, de vele boeddha’s die te zien zijn en de vriendelijke mensen maken naast de natuur het land fantastisch.

Meer weten?

Op Avonturen Sparen staan de ervaringen van verschillende bestemmingen in Thailand beschreven. Een aanrader is te gaan fietsen in Bangkok met kinderen. Of af te reizen naar Ko Lanta met kinderen om te relaxen op het fijne eiland.  Reizen door Thailand gaat makkelijk met de nachttrein met kinderen. Een overzicht van alle blogs over Thailand vind je hieronder.