Home Over Avonturen Sparen

Over Avonturen Sparen

by Avonturen Sparen
Over Avonturen Sparen

Wij zijn een gezin van vijf, twee ouders, twee jongens van 6 en 2 jaar en een meisje van 4 jaar. We hebben één grote passie, erop uit gaan met elkaar! Het maakt ons eigenlijk niet zoveel uit waarheen, als we maar samen Avonturen Sparen!

Het leven met drie kleine kleutertjes is heerlijk, chaotisch en druk. Naar school, naar het kinderdagverblijf, voetbaltraining, vriendjes die komen spelen en noem het maar op… Rennen, vliegen en nog een keer rennen. I'm loving it!
Maar juist daarom zijn die momenten die we met elkaar hebben, zo fantastisch.
En juist daarom proberen we die momenten met elkaar zo leuk mogelijk in te delen en met elkaar Avonturen te Sparen!

We zijn geen superhelden, we hebben geen geldboom, we werken gewoon en ook onze kids gaan naar school. We zijn zenuwachtig voor iedere vliegreis, echte helden op sokken zijn we. We zijn net gewone mensen 🙂
Onze kinderen zijn natuurlijk de leukste van allemaal. Maar net als jullie allerleukste kinderen, jengelen ze ook om ijsjes om zere voeten en meer. Toch weerhoudt ons dit niet om er met elkaar op pad te gaan. Met een vleugje creativiteit, een snufje geduld en een portie positiviteit maken we van ieder uitje een feestje.

We maakten schitterende reizen door Indonesië, Cuba en Australië.  Maar ook zijn we dol op kamperen in Nederland en bezoeken heel graag musea. Voor ons is er niets leukers dan met z’n vijven de wereld te ontdekken en samen Avonturen te Sparen!

Op Avonturen Sparen hoop ik je te laten zien dat jij het ook kan, dat reizen met kids. Als wij het kunnen, dan jij toch ook! Ik ben geen schrijver en ik heb weinig verstand van websites bouwen. Wat ik schrijf is puur persoonlijk en geschreven uit enthousiasme. Gewoon omdat we graag doen wat we leuk vinden!
Daarnaast krijg ik hulp, hulp van een top team van bloggers, die hun verhalen vertellen op deze Avonturen Sparen!

Geniet van de verhalen, laat je inspireren en ga vooral zelf ook Avonturen Sparen!

Leave a Comment